Turistinformasjon

Velkommen til Bergen, verdens vakreste by! På denne siden vil du finne lenker til nyttig informasjon for deg som ønsker å oppleve det aller beste av Bergen og områdene rundt. Du er også velkommen til resepsjonen for mer informasjon. Her har vi diverse brosjyrer og kan være behjelpelig med mer informasjon om de ulike attraksjonene.

Offentlig transport

Buss nr. 19 vil ta deg til Bergen sentrum, til kjøpesenteret Oasen og til annen offentlig transport i Bergen. Last ned Skyss-appen, så kan du se ruter og kjøpe billetter på nett!

Utforsk fjordene

En fin måte å oppleve fjordene på, er ved å reise med offentlig transport eller å bli med på en organisert, guidet tur. Vi forteller deg gjerne mer om hvor og hvordan man kan oppleve fjordene på best mulig måte.

Fottur i fjellene

Det finnes mange fantastiske turmuligheter like utenfor døren her hos oss. I tillegg kan vi anbefale flere av de mange fjellene rundt Bergen. En tur over «Vidden» er et must!

Avstander med bil

Bergen sentrum 6,0 km
Oasen Fyllingsdalen 3,0 km
Flesland 12,2 km
Kleppestø Askøy 14,0 km
Straume Sotra 15,5 km
CCB basen Ågotnes 25,5 km
Åsane 16,0 km
Håkonsvern 14,5 km
Knarvik Nordhordaland 33,0 km

Løvstakken 1,4 km

Ulriken 8,9 km

omrade

Området

Vi er lokalisert meget sentralt i Bergensområdet med kort avstand til alle severdigheter byen mellom de syv fjell kan by på. Det er gode bussforbindelser, slik at du raskt og enkelt kan komme deg rundt byen.

leilighetene

Leilighetene

Master Apartment Hotel er Bergens største leilighetshotell med 48 oppussede leiligheter i ulike størrelser. Alle leilighetene våre har god standard og er fullt møblert og utstyrt med tanke på selvhushold.

bestill

Bestill leilighet

Master Apartment Hotel skal være det beste alternativet for bedrifter og privatpersoner som trenger kort- eller langtidsleie av bolig i Bergens området. Leilighetene er moderne, rimelige og velholdte!

Meld deg på nyhetsbrev her!