Området

Master Apartment Hotel er lokalisert meget sentralt i Bergensområdet med kort avstand til alle attraksjoner og severdigheter byen mellom de syv fjell kan by på. Det er gode bussforbindelser, slik at du raskt og enkelt kan komme deg til sentrum og ellers kort vei med bil til hovedveiene rundt byen.

Leilighetene ligger i et rolig område omkranset av fin natur og flotte turmuligheter. Rema 1000 er nærmeste nabo og det er kun få minutter ned til Bergen sentrum eller til Oasen kjøpesenter i Fyllingsdalen.

Du finner også fotballbane og idrettshall like ved.

Booking

Avstander med bil

Bergen sentrum 6,0 km
Oasen Fyllingsdalen 3,0 km
Flesland 12,2 km
Kleppestø Askøy 14,0 km
Straume Sotra 15,5 km
CCB basen Ågotnes 25,5 km
Åsane 16,0 km
Håkonsvern 14,5 km
Knarvik Nordhordaland 33,0 km

omrade

Området

Vi er lokalisert meget sentralt i Bergensområdet med kort avstand til alle severdigheter byen mellom de syv fjell kan by på. Det er gode bussforbindelser, slik at du raskt og enkelt kan komme deg rundt byen.

leilighetene

Leilighetene

Master Apartment Hotel er Bergens største leilighetshotell med 48 oppussede leiligheter i ulike størrelser. Alle leilighetene våre har god standard og er fullt møblert og utstyrt med tanke på selvhushold.

bestill

Bestill leilighet

Master Apartment Hotel skal være det beste alternativet for bedrifter og privatpersoner som trenger kort- eller langtidsleie av bolig i Bergens området. Leilighetene er moderne, rimelige og velholdte!

Meld deg på nyhetsbrev her!